085 489 49 21 info@ventura-advies.nl
 

Bedrijfsadvies

Bedrijven en organisaties hebben voortdurend te maken met veranderende omstandigheden. Nieuwe technieken, veranderende markten, schommelingen in de economie, maar ook interne veranderingen in bijvoorbeeld management- en personeelsbezetting, of bedrijfsovername. Van ondernemingen wordt verwacht dat zij zich aanpassen als de omstandigheden daarom vragen. Ook als deze omstandigheden nieuw zijn, of invloed uitoefenen op een gebied waarvan er geen expert in huis zit.

Wij adviseren en begeleiden

Ventura Bedrijfsadviseurs kent het klappen van de zweep. De Ventura-adviseurs zijn thuis in de wereld van financiën, belastingen en de combinatie daarvan met (nieuwe) IT-systemen. Wij staan voor u klaar wanneer u in financieel zwaar weer zit, in een reorganisatie of een herstructurering. Onze kennis komt voort uit jarenlange ervaring met financieel management en fiscaal management in verschillende branches, in strategische en leidinggevende posities en als zelfstandig ondernemers. Met onze kennis en kunde begeleiden wij u naar een stevige groei.

Wij behalen resultaat

De kerncompetenties van Ventura Bedrijfsadviseurs zijn:

Vanuit deze competenties zijn wij in staat met een heldere blik naar uw organisatie te kijken: waar en hoe zijn verbeteringen te behalen? Van het rapport op uw bureau zetten wij de stappen naar het daadwerkelijke resultaat.