085 489 49 21 info@ventura-advies.nl
 

Financieel advies en financieel management

Financiën en goed financieel advies zijn belangrijk voor elke organisatie. Om te investeren in uw organisatie, uit te breiden en doelgericht te ondernemen. Financieel management is echter niet in elke organisatie voorhanden. En dat is lastig. Want welke expert vertelt u waar u bij kunt sturen als u in financieel zwaar weer zit, of dit juist wilt voorkomen? En wie geeft u advies over de directe en toekomstige financiële consequenties van (nieuwe) keuzes en maatregelen?

Adviseur financieel management

Voor adequaat financieel bedrijfsadvies schakelt u Ventura Bedrijfsadviseurs in. Ventura zet zich in voor de (tijdelijke) invulling van financieel management bij ondernemingen in diverse sectoren. Ons handelsmerk: snel overzicht creëren, deskundig te werk gaan. Dankzij behaalde resultaten onderhouden we inmiddels met meerdere opdrachtgevers een langdurige zakelijke relatie.

Financieel bedrijfsadvies voor het MKB

De bedrijfsadviseurs van Ventura nemen voor u het financieel management van uw onderneming waar. Recent verleenden wij managementondersteuning bij meerdere ondernemingen, zoals: een bouwonderneming, een machinefabriek, diverse ICT bedrijven en zakelijke dienstverleners.